Aikido edzések kiváló oktatókkal, Pest megyében.

Az aikido azt a fő célt tartja szem előtt illetve valósítja meg, hogy a gyakorló nem kezdeményez támadást, hanem a másik fél váratlan támadásával szemben szakértelemmel és kontrollal megvédi magát, és mindezt békés céllal, támadó fél súlyos sérülése nélkül. Az aikido harcművészetének megalapítója Uesiba Morihei nagymester volt, akinek a mai napig követik tanításait, mint például az akciófilmsztár Steven Seagal hét danos mester.
Ha te is szeretnéd informálódni, elsajátítani vagy gyakorolni ezt a fajta harcművészetet, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a következő weboldalt.
A Pest megyében két dojot is fenntartó Shurenkan Aikido Sportegyesület oldalán számos hasznos információt találsz a harcművészetről, az oktatókról, illetve az edzések helyszíneiről. Ha szeretnéd megérteni illetve megtanulni az edzéseken és bemutatókon is gyakran használt idegen nyelvű kifejezéseket, érdemes a honlap aikidó szótárának tanulmányozása.
Ha felmerül a kérdés benned, hogy nem vagy elég idős az edzésekhez, ne riadj vissza, jelentkezz bátran, hiszen a sportegyesület a felnőttek mellett gyerekeknek is tart aikido oktatást.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá