Ajándékötletek – Kívánságlisták – Emlékeztetők!

Készítsd el kívánságlistádat az ajandek365.hu weboldalon, ahol ajándékötleteket  gyűjtöttünk neked össze többféle érdeklődési kategóriában! Reméljük találsz neked tetsző termékeket, amiket feltehetsz a kívánságlistádra! Ismerőseid kívánságlistájából te is megtudhatod, hogy ők mit szeretnének kapni, így olyan ajándékokkal tudjátok meglepni egymást, amire igazán vágytok!

Ráadásul e-mail emlékeztetőket is kaptok ismerőseitek születés- és névnapjáról és a közelgő ünnepekről, hogy senkiről se feledkezzetek meg! A naptáradba bármilyen más eseményt is felvihetsz, amiről szeretnéd, hogy értesítsük az alkalom közeledtével!

Ha közeleg az esküvőd, nászajándéklistát is készíthetsz! A weboldal biztosítja, hogy egy ajándékot csak egy ember foglalhat le és így semmiből nem kapsz kettőt! A nászajándéklistádat e-mailben is elküldheted a násznépnek!

Ha esetleg nem találsz a weboldalunkon neked való ajándékot, egyedülálló módon lehetőséged van bármilyen kedvedre való termékekkel feltölteni a kívánságlistádat az eszköztárikon segítségével!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá