Akciók keresése a legegyszerűbb módon

Hosszú évek óta elmondható, hogy a legtöbb üzlet nem engedheti meg magának, hogy csak bizonyos időszakokban (pl. nagyobb ünnepek idején) hirdessen meg akciókat, hanem minden héten különböző termékekre vagy termékcsoportokra kínálniuk kell valamilyen kedvezményt. Különösen igaz ez az élelmiszerboltok esetében.

A sok akció miatt azonban egyre többen érzik úgy, hogy nem tudnak ezekről megfelelően tájékozódni, ugyanakkor lemaradni sem akarnak róluk és tudatosan szeretnének készülni rájuk. Ehhez a nyomtatott formában megjelenő akciós újságok nem a legmegfelelőbb formátumot nyújtják. Egyrészt azért, mert ha esetleg több is eljut hozzánk, akkor nem igazán életszerű, hogy azok mindig nálunk legyenek, ha éppen nagyobb bevásárlásra indulnánk. Másrészt valamennyi végiglapozása meglehetősen hosszadalmas folyamat. Sokan nem szeretik a nagy tömegben érkező reklámanyagokat a postaládájukban, mégsem tüntetik fel rajta, hogy nem kérnek ilyen szórólapokat, mivel abban a hitben vannak, hogy csak ezekből tudnak megfelelő információkat kapni az akciós vásárláshoz

A fentebb említett problémák azonban nem merülnek fel, ha az ujsagomat.hu weboldalt keressük fel. Itt egy helyen találjuk meg rengeteg, különböző típusú üzlet akciós újságját (pl. Aldi, Tesco, stb.), feltüntetve azok érvényességi idejét is. Innentől kezdve az sem okoz gondot, ha éppen a munkahelyünkön vagy hazafelé menet derül ki, hogy még aznap több dologra is szükségünk lenne. Könnyen és gyorsan böngészhetünk az általunk kedvelt áruházak újságjaiban egyetlen weboldalon, hogy a számunkra legkedvezőbb árú termékekhez jussunk hozzá, és otthon sem kell többet vesződni a nyomtatott újságok átolvasásával, tárolásával.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá