Albérlet Budapest Info

Az Albérlet Budapest Info minőségi kiadó lakásokat kínál a fővárosnak a belső kerületeiben. Albérlet-kínálatunkban megtalálhatóak az új építésű lakóparkok lakásaiból. Többek között ezekben az új projektekben kínálunk lakásokat: Erkel ház, Toscana kert, Károlyi lakópark, Doohoma House, Zöld Liget lakópark, Szív utcai lakópark, Gozsdu Udvar.

Cégünk főképp teljes körűen berendezett, minőségi háztartási gépekkel felszerelt lakásokkal foglalkozik, de előfordul pár bútorozatlan lakás is a választékban.

Szinte kivétel nélkül az összes lakásunk azonnal költözhető állapotban található, amelyik pedig nem, az pár napon belül az lesz.

Amennyiben ön albérletet keres, akkor azért érdemes minket megkeresnie, hogy minőségi albérletet találjon, elérhető áron, Budapest jobb kerületeiben. Amennyiben ön ingatlantulajdonos, akkor azért érdemes minket megkeresnie, mert mi évente több száz ingatlant adunk bérbe, így biztosak vagyunk abban, hogy az ön lakására is hamarosan hozunk megfelelő bérlőt. És ezért a szakszerű segítségünkért mi csak az ingatlanközvetítőknél szokásos díjazást kérjük el. Csak sikeres, hosszú távú bérbeadás esetén kérünk jutalékot. Nem rendelkezik fotóval? Az se gond. Fotósunk ingyenesen készít a lakásról képeket.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.