Angol Német Fordítás és Szakfordítás – ÁSZF

Angol és német nyelvű fordítások készítését vállaljuk, lehet akár általános szöveg vagy szakszöveg, örömmel fogadjuk megkeresését! Fordítóink sok éves szakmai múlttal rendelkeznek, több éve foglalkoznak professzionális szinten fordítással és nem ritkán idegen nyelvű szolgáltatásnyújtással.

Megrendelőink között megtalálhatóak vállalatok és magánszemélyek is, gyakorlatilag a legkülönfélébb megkeresésekkel. Weboldalak, céges dokumentumok és szabályzatok, termékleírások és használati útmutatók, egyetemi gazdasági szövegek, magándokumentumok és egyéb szövegek fordultak meg kezeink közt (a teljesség igénye nélkül…).

Fő szakmai profilunk a gazdasági, üzleti, informatikai és egyéb műszaki szakfordítások készítése de természetesen örömmel veszünk bármilyen jellegű megkeresést.

Üzletpolitikánk vezérelvei a pontosság, megbízhatóság és nem utolsó sorban a lean filozófia alapjai. Kiemelten kezeljük az energiatakarékosságot, munkánk során papír alapon nem dolgozunk. Természetesen átadáskor a megbízó igényeinek megfelelően nyomtatva is tudunk teljesíteni.

Áraink igen kedvezőek, gyorsan, pontosan és legfőképp: egyéb járulékos költségektől mentesen szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Fix megrendelésre fix árajánlattal dolgozunk!

Fordítási igénye esetén kérem keressen fel minket weboldalunkon, ahol megtalálhatóak egyéb elérhetőségeink illetve árkalkulátorunk is mellyel  a fordítás árát egyszerűen megbecsülheti.

http://www.angol-forditas.info

A kommentelés letiltva, de trackbacket hagyhatsz.

Hozzászólások lezárva.