Az eredményes gépírás tanulás

Gondolkodtál már azon, mennyi időt pazarolsz el, ha a gyors és profi tíz ujjas gépírás helyett csupán két ujjal püfölöd a betűket a számítógéped klaviatúráján? Eláruljuk, több mint 1-2 órát is elveszíthetsz minden nap, ha nem tudsz megfelelően gépelni. Nem kellemesebb elfoglaltság például elmenni egy koncertre, vagy összefutni a haverokkal ahelyett, hogy órákig a rengeteg gépelni való miatt üldögélsz a képernyő előtt?

Egy tipp, ami segíthet: a Billentyűkalauz gépírás oktató program, amely teljesen új koncepcióval közelíti meg a számítógépes gépírás oktatásának folyamatát. Amíg a legtöbb gépírás tanító programban értelmetlen betűsorozatok veszik el a tanulni vágyók kedvét a gyakorlástól, a Billentyűkalauz gyakorlatsorai értelmes szavakból állnak, újra és újra véletlen szerűen összeállítva, hogy ne legyen unalmas a tanulás.

És ha még ez sem elég, izgalmas játékos feladatok is segítenek a betűk leütésének alapos megtanulásában és a gépelési sebességed fejlesztésében.

Győződj meg róla még ma teljesen ingyen! Töltsd le az első három leckét tartalmazó gépírás oktató próbaverziót és kezdd el a gépelés tanulást!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá