Az EU limitálta a porszívók teljesítményét 1600 wattban

Az otthon kényelméhez és igényességéhez nagymértékben hozzájárul a tisztaság. A háztartási munkát jelentősen megkönnyítik a porszívók, melyek ma már egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. Az EU már korábban limitálta a porszívók teljesítményét, így 1600 wattnál nagyobb teljesítményűvel már nem találkozhatunk a szaküzletekben. Ugyanakkor vannak még erős porszívók, melyekkel garantáltan elégedettek a vásárlók. Többféle típusú és tudással rendelkező fajta közül válogathatunk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és persze pénztárcájának is megfelelő darabokat.

 

A hagyományos porzsákos porszívók iránt töretlen a kereslet, a korszerű berendezésekkel pedig már a porzsák cseréjével járó kellemetlenségeket is elkerülhetjük. Az erőteljes szívóteljesítménnyel megszabadulhatunk még a padlószőnyeg alján lerakódott szennyeződésektől is, ráadásul a portartály ürítése is megoldható higiénikusan. A porzsák nélküli porszívók egyedi kialakításuknak köszönhetően egyszerűen üríthetőek, valamint a levegő-por szétválasztása is optimális.

 cleaning-1224832

Sokak számára okoz kényelmetlenséget takarítás során az útban levő vezeték. A vezeték nélküli porszívók megálmodásakor kifejezetten az volt a koncepció, hogy egy mozgékony, praktikus, a szűk helyekre is elérő készüléket kapjunk a pénzünkért, ráadásul a szabadon mozgás minden előnyével társítva. A nedves és száraz tisztítást is lehetővé tevő porszívók mellett olyan típusok is jelen vannak a piaci kínálatban, amelyek három tisztítási műveletet tesznek lehetővé egyetlen eszközzel. A por és a foltok eltávolítása mellett a folyékony szennyeződéseknek, az allergéneknek is búcsút lehet mondani, majd a felmosás és szárítás fázisa következik.

 

A felsoroltakon túl léteznek olyan speciális eszközök is, melyek például a gőz erejét használják fel a tisztaság érdekében. A robotporszívók nem véletlen örvendenek napjainkban nagy népszerűségnek, ugyanis bármilyen környezet feltakarítható segítségükkel, ráadásul előre programozhatóak. A kézi porszívók hatékony tisztítást tesznek lehetővé a szekrények, asztalok, kanapé felületén. Varázsoljon otthonába higiénikus tisztaságot a megfelelő eszközök használatával, melyek már számtalanszor bizonyítottak! A Philips a területen is rászolgál a felé támasztott pozitív hozzáállásra. Ha az otthon higiéniájáról van szó, akkor a porszívók egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. Segítségükkel elfelejthetjük a port és az általa jelentett egészségügyi kockázatokat is.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá