BeHappy nyelviskola: nyelvtanulás, ahogy Neked tökéletes

Minden ember más ritmusban, más időbeosztással, más rendszerben éli az életét. Természetesnek vesszük, hogy nap mint nap alkalmazkodunk családunkhoz, barátainkhoz, a munkahelyünkhöz, főnökökhöz és munkatársakhoz.

Ha azonban tanulásról, pláne nyelvtanulásról van szó, az alkalmazkodás nem ilyen egyszerű. Hiszen éppen annyira másképp gondolkodunk és tanulunk, amennyire másképp éljük az életünket. Számos tanulási és tanítási rendszer vezethet eredményre, kinek-kinek a sajátja a megfelelő.

Már kiscsoportos nyelvtanulás esetén is az elsődleges probléma az időpont, hiszen 5-6 fő esetében is szinte lehetetlen mindenki számára tökéletes időpontot választani. Ugyan ez kisebb kompromisszumokkal megoldható, azonban aki kimarad, lemarad: egy 180–200 perces óráról hiányozni olyan, mintha első osztályban az ábécé feléről lemaradnánk – új nyelv tanulása esetén elképzelhetetlen hátrányt jelenthet.

De miért ne lehetne nyelviskolában is testreszabott módszerrel, tempóban és időpontban tanulni? Ezen kérdésre válasz a BeHappy Angol Nyelviskola. Az iskola alapelve a közvetlenség, tanárok és diákok együtt küzdenek meg az ismeretlen nyelvvel napról napra, akár a leglehetetlenebbnek tűnő időpontokban is.

A BeHappy nyelvtanulási módszer lényege a testreszabott órarend, a közvetlenség és a rugalmasság. Minden hétköznap reggel 9 és este 21 óra között, míg hétvégén reggel 9 és délután 14 óra között várják azokat, akik stresszmentesen kívánják elsajátítani az angol nyelvet. Ebben a nyelviskolában nincs kötelezően elérendő cél, sem határidő. Az egyetlen elvárás, aminek meg kell felelni: az, amit magunkkal szemben támasztunk.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá