Berkó Zsófia spirituális önismereti tanácsadó, életmód tanácsadó, személyiségfejlesztő tréner

A “gyógyító beszélgetés” alapját egy személyiségtérkép képezi, melynek elkészítése során több módszert alkalmazok, melyek a számmisztika, ezen belül kiemelten az életfeladat meghatározás, illetve a pszichogenetika.

A számmisztika az égitestek rezgéseit, pszichológiai és egyéb hatásait bizonyos számokkal azonosította, több ezer éves megfigyelések alapján.

A számmisztikában az asztrológusok munkájának az esszenciáját használjuk könnyen kezelhető számokra lefordítva, így a személyre szabott életfeladat pontosan behatárolható.

A túlzott feszültség, a stresszhormon felborítja a kényes hormonális egyensúlyt.

A tudat alatti elme rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai problémákat.

A Spirituális választerápia egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a tudatalatti blokkokat, korlátozó hiedelmeket lehet oldani.

A spirituális választerápia módszerének alkalmazásával rendeződhetnek az emberi kapcsolatok, megoldódhatnak az anyagi és egzisztenciális gondok, az egészségügyi problémák, valamint étkezési és életvezetési tanácsok is kaphatók.

Az allergia a nagyfokú agresszió és a nagyfokú érzékenység közötti konfliktus, amelyre a túlzott reakció és a hamis ellenségkép a jellemző, a szervezet az „allergén” anyag ellen, mint a szimbólum ellen harcol.

Testünkben a csakrák a külső és belső energiacsere központjai, a hét csakrát a kozmikus energia befogadóhelyeinek is tekinthetjük.

A betegségeket előidéző elfojtott érzelmi blokkok okozta feszültségek feloldásával, a külső és belső energiaáramlás harmonizálásával sokat tehetünk fizikai, érzelmi és mentális egészségünkért.

A tökéletesség keresése komoly elégedetlenséget váltott ki sorozatosan önmagával szemben, ami önbizalomhiányban nyilvánult meg, illetve súrlódásokat okozott a környezetével.

A spirituális választerápiás oldást követően egy-két alkalommal még rágyújtottam, de közel sem nyújtotta azt az érzést, mint korábban,  így végig sem tudtam szívni a szálakat, inkább eldobtam, így sikerült leszoknom a dohányzásról.

A nevelési problémákkal, kezelhetetlen kamasz gyermekével küzdő édesanya állandóan magát vádolta feltételezett rossz nevelési módszerei, illetve a közelmúltban történt válása miatt.

A miómák tulajdonképpen be nem teljesült, utód utáni vágyat testesítenek meg és azok nők, akik ilyen problémákkal küzdenek, egyrészről akarnak gyereket, másrészről saját vagy mások igényei ellentmondanak ennek.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá