Best Hotel szállások

Besthotel.hu – A magyar szállásfoglalási portál.

Szállást keres?

Keressen szállást Magyarországon! Online rendszerünk kilenc nyelven érhető el, mely magyar hotelek, szállodák ajánlatait tartalmazza.

Wellness, baba-barát és konferencia hotelek ajánlatait, akcióit egy helyen találhatja meg tematikus vagy térképes hotel keresőnkkel.

Szállásfoglalási rendszerünkben megtalálhatók a kedvezményes ajánlatok mellett a szerződött szállásadó partnereink csomagajánlatai is, melyek kedvezményes szolgáltatásokat nyújtanak.

Csoportos szállodai foglalás esetén kérjük e-mailen kérjen tőlünk ajánlatot, hogy az igényeihez mérten a legmegfelelőbb hotelek szállás ajánlatait tudjuk adni önnek.

Szállásfoglalási rendszerünk a visszaigazolásokat azonnal küldi, ezért Ön késedelem nélkül értesül foglalása állapotáról.

Szállásadóként regisztrálna?

Rendszerünkkel elsősorban a szomszédos desztinációk potenciális vendégeit célozzuk meg.

Szállásfoglalási portálunkon való megjelenés természetesen díjtalan. Minden megvalósult vendégéjszaka után jutalékotszámítunk fel, melynek összegét és az együttműködés kondícióit egy együttműködési megállapodásban rögzítünk.

Az együttműködés free sale alapon történik, kontingensre tehát nincs szükség.

A szabad szállodai szoba értékesítést megkönnyítve létrehoztunk egy extranet felületet is, mellyel minden szerződöttszállodai leírás, szobatípusok, kapacitás, akciók, zárt napok.

szálloda rendelkezik. Ennek köszönhetően például, szabadon állítható a

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, és szeretne most a Besthotel.hu-val együttműködni, kérjük, egy rövid e-mailben jelezze ezt részünkre.

Üdvözlettel:
Besthotel.hu

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá