Betekints Hotel**** és Étterem – Veszprém

http://www.betekints.hu oldalon elérhető Betekints Hotel**** és Étterem – Veszprémben várja egész évben baba és családbarát szolgáltatásaival, wellness és fitness, rendezvény szervezési lehetőségekkel vendégeit.  Csodálatos erdei környezetben fekvő szállodánk Veszprémben a Séd patak partján, a Betekints völgyben fekszik.  Szobáink és apartmanjaink igényesen kialakítottak, saját fürdőszobával rendelkeznek és felszereltésgükhöz tartozik, hogy színes kábel TV-vel (mozicsatorna – HBO), minibárral és telefonnal, hajszárítóval felszerelt, nagy részük egyedileg szabályozhatóan légkondicionált, a szálloda egész területén WIFI is hozzáférhető.

A völgyhíd és a vár látképe, az erdős környezet és az ősi templomok is a nyugalmat, kikapcsolódást segítik az ide érkezőknek, a környék pedig számtalan program lehetőséget kínál az aktívan kikapcsolódni vágyóknak – előzetes egyeztetés alapjén akövetkező programokat tudjuk megszervezni:, Városnézés idegenvezetéssel, Lovaglás, Animátor biztosítása, Vadászat, Tenisz, Autóbérlés, Borkóstoló, Paintball, Quad. Ezen kívül éttermünkben magyaros ízekkel és több mint 50- féle borral várjuk vendégeinket.

Baba és családbarát szolgáltatásaink között van, hogy igény esetén felügyeletet is biztosítunk gyermekei mellé, a szobáink pedig teljesen elsötétíthetőek a kicsik alvásigényeinek megfelelően. Kérjük látogasson el honlapunkra további információkért.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá