Biomedencék és fürdőtavak tervezése és kivitelezése

Szeretné átélni a fürdőzés élményét saját kertjében egy olyan létesítményben, mely összhangban van a természettel, kertjével és mindezt biológiailag tiszta, vegyszermentes fürdővízben? Erre nyújtunk Önnek megoldást.

Biomedence/ fürdőtó kialakításával kertjében lehetősége lesz a pihenésre, fizikai és szellemi lazításra, wellness oázist hozhat létre nemcsak a maga, hanem családja és barátai számára is. Sokan tapasztalhattunk már, hogy vegyszerekkel kezelt medencékben való fürdés után, különféle allergiás reakciók jelentek meg, mint pl. kiütések a bőrön, szemhártya irritáció stb. A blueBase szűrőrendszerrel kialakított biomedencéknél/fürdőtavaknál Önt semmi hasonló veszély nem fenyegeti, mivel a fürdővíz természetesen tiszta marad, vegyszerek használata nélkül is.

A biomedencék és fürdőtavak közös jellemzője a vízkezelés módja, melynél nem szükséges vegyszerek használata. A fürdővíz egész évben áttetsző vegyszerek használata nélkül, nem irritálja a bőrt, nem vált ki allergiás reakciókat.  A blueBase biológiai szűrőrendszerrel épített biomedencék és fürdőtavak komfotfokozatuk és természetességük összhatásában különböznek.

Cégünk biomedencék és fürdőtavak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Többéves tapasztalattal rendelkezünk, ezen évek alatt több mint 100 biomedencét és fürdőtavat építettünk. Magyarország egész területén vállalunk kivitelezést. Létesítményeink vízminőségét az osztrák blueBase® biológiai szűrőrendszer garantálja. Fő célunk megrendelőink elégedetsége. Vállaljuk biomedencék és fürdőtavak szakszerű kivitelezését, melyeknél a vízminőséget és megrendelőink igényeit tartjuk legfőképp fontosnak.

Árusítunk medence és kertitó kelékeket is, melyeket webáruházunkban lehet megrendelni www.medence-shop.hu és www.kertito-shop.hu

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá