Budapest egyik legmegbízhatóbb hátterű költöztető cége!

Fővárosunkban számtalan költöztető kínálja szolgáltatásait minimális szakmai háttérrel. Jellemzőjük, a kirívóan, irreálisan  alacsony ár melyek alapján biztosak lehetünk abban, hogy sem szakmailag sem garanciálisan nem tudják nyújtani azt a biztonságot, mint a nagyobb múlttal rendelkező költöztető cégek.

Egy megbízható stabil háttérrel rendelkező költöztető cég jellemzői: saját tulajdonban lévő és  megfelelő állapotú géppark, leinformálható és hivatalos munkavállalási papírokkal rendelkező  rakodó személyzet, egységes megjelenés,  speciális és hagyományos csomagolóanyagok ,tároló és biztonsági dobozok használata minden egyes költözésnél  és tényleges mindkét fél, vagy akár harmadik személy részére garanciát nyújtó  biztosítás…

Cégünk e nagyobb költöztetők táborát erősíti, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet az alkalmazottak  folyamatos szakmai továbbképzésére illetve a technikai fejlesztésekre, melyekkel az Uniós jogszabályoknak kíván megfelelni, az általunk alkalmazott dolgozók kinézetére, egységes megjelenésére és tehergépjárműveink színvonalára. Ezen alapvető jellemzőink eredményezték kimagasló referenciáinkat az irodaköltöztetés üzletágban, és talán ezek a referenciák a legnagyobb garancia a megbízhatóságra és minőségre. Mi nem ígérgetünk, helyettünk a megrendelőink beszélnek.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá