Cellini Caffé Magyarország

1925-ben indította el vállalkozását Amleto Pieri, mind zöldkávé kereskedő az Olasz piacon. 1946 December 4-én fiaival (Umberto és Sergio) nagykereskedelmi jogot kapott a gyarmati termékek nagykereskedelmére. Sergio Pieri, Paolo édesapja, Luigi, Marco, és Giovanni folytatták a kávépörkölési tevékenységet, amelyet még édesapjuk kezdett el. Az espresso tradíció terén szerzett mélyreható tapasztalatával, a minőség melletti elkötelezettségével, minden egyes kávészem gondos kiválogatásával készítette “Torrefazione Caffè Columbia” termékét, amely kizárólag kávészakértőknek készült, és 5 éven belül piacvezető lett a Toszkánaban.

A Cellini hivatalosan 1985-ben alakult, amikor a Columbia egyesült két másik történelmi Olasz, vezető kávémárkával: Az egyik a Filicori, amelyet 1883-ban alapították Bolognában, a másik pedig az Eureka, amely 1933-tól működött Genovában.
1992-ben Mr. Lutz Quasdorf csatlakozásának köszönhetően (német partnerünk 30 év tapasztalattal az eredeti Olasz Espresso kávé forgalmazás területén), aki együttműködési megállapodást kötött Mr. Giovanni Pierivel, megkezdődött a Cellini márkanév bevezetése a nemzetközi piacokon, amely jelentős növekedést és fejlesztéseket hozott.
Jelenlegi gyártóüzemünk hűen tükrözi cégünk növekedési céljait, és hogy mekkora hangsúlyt fektetünk a minőségre, a technológiai újdonságokra úgy, hogy közben minden esetben, tiszteletben tartjuk a hagyományainkat.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá