Civertan news- A Civertan Stúdió hírportálja

A www.civertannews.hu oldalon, mely a Civertan Grafikai Stúdió hírportálja nem hagyományos módon, csak írott formában, hanem videókkal, videó hírekkel osztjuk meg közönségünkkel az érdekességeket, kulturális lehetőségeket, programokat. Hírportálunkon a kínált programok és hírek a legtöbb portállal ellentétben nem korlátozódnak a fővárosra, hanem az ország kis településeinek nevezetességeit, kikapcsolódási lehetőségeit és kulturális örökségeit is bemutatják. Portálunkon nagyon színes a kínálat, és nálunk rátalál az Önt érdeklő hírre, hiszen jól megfér egymás mellett oldalunkon Péter, Nádasdladány, A helység kalapácsa  és a veterán motorok találkozója is, ennek köszönhetően egyik látogatónk sem unatkozik.

Célunk, hogy a minőségi szórakozási lehetőségeket és a minőségi szórakoztatást juttassuk el olvasóinkhoz, melyeket később cikkekkel és publikációkkal is kiegészítünk majd, de mindenképpen a mostani érdekes, több csatornán is ható videók juttatják el üzeneteinket a hírportál olvasóihoz.

Portálunk egyedi abban, hogy a kultúra és kikapcsolódás több területéről gyűjt össze belföldi és nemzetközi érdekességeket, kulturális témákat, várbarát programokat, és fel ölei a kisebb települések és programok népszerűsítését, és a nagyközönséghez eljuttatását is.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá