Coworking iroda Szegeden

A Co-Office az első vidéki coworking iroda, mely Szegeden nyitotta meg kapuit. A szegedi coworking irodaházban fiatal, lendületes szabadúszó vállalkozók dolgoznak.

2011. március 25-én nyílt meg az első vidéki coworking iroda Szegeden, az Állomás u. 2. szám alatt. A budapesti irodák sikerén felbuzdulva gondolták az alapítótagok, hogy érdemes lenne Szegeden is nyitni egy coworking irodát.

A megnyitón való részvétel ingyenes volt, ahova sok érdeklődőt vártak, ugyanis a budapesti coworking irodák egyre növekvő népszérűsödése miatt többen jelezték vissza részvételüket.

A Co-Office hivatalos megnyitóján az alapítótagok összefoglalták a coworking lényegét, majd bemutatták a szegedi irodát.

A coworking egy viszonylag új munkastílus, ami Amerikából indult, majd Európa több országában is egyre népszerűbbé vált. A coworking magyar fordítása szerint közösségi munkavégzést jelent.

A coworking iroda főként a szabadúszó vállalkozóknak kedvez, akik nem szívesen dolgoznak otthon, azonban egy saját iroda bérlésére még nem nyílt lehetőségük. A coworking irodákba akárki beülhet egy laptoppal, és kedvére dolgozhat, ahol kedvező feltételek mellett részesülhet a professzionális infrastruktúrával, ami szükséges a hatékony irodai munkavégzéshez.

Ha érdekli kiadó iroda Szegeden, akkor keresse fel a Co-Office irodaházat, Szegeden a Biopoliszban.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá