Családi apróhirdető

Hirdetésfeladás regisztráció nélkül, egy perc alatt,  és ingyenesen. Országos közhasznú apróhirdető portál magánszemélyek és cégek számára.  A hirdetés feladása után válasz levelet fog kapni, amiben jóvá kell hagyni a hirdetést. A jóváhagyás után már rögtön megjelenik a hirdetése. A hirdetési lehetőség egyszerű, világos és könnyen követhető.

Főbb kategóriák: állás, távmunka, baba-mama, baba kocsi, család, szabadidő, otthon-kert, ingatlan,  családi ház, jármű, motor, bútor, ruha-cipő, csere, vállalkozás, üzlet, szórakozás, szolgáltatás, festmények, könyv, oktatás,  zene, egyéb. Törekszünk arra, hogy igényes apróhirdető portál maradjon és, hogy sok helyen megjelenjenek a hirdetések.

A Családi apróhirdető célja, hogy népszerűsítse a világon egyre jobban terjedő  bartelt, a cserét.
A bartel olyan tranzakció amelynél nem pénzzel, hanem valamilyen áruval, vagy viszont szolgáltatással történik a fizetés. Ezt az apróhirdetési formát szeretnénk népszerűsíteni. Reméljük, hogy ezzel segítünk a magyar családokon.

Weboldalunkon jelenleg is sok  aktív apróhirdetés között lehet válogatni. Oldalunk a nap 24 órájában a hirdetők és hirdetés keresők rendelkezésére áll.

http://www.csaladi.multiapro.com

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá