Divatos árnyékolástechnika Budapesten

A DIVATOS ÁRNYÉKOLÁS : Szalagfüggöny, reluxa

A szalagfüggönyök divatos termékek,melyek a különböző belsőtereket dekoratív külsővel ruházzák fel és az igényeinknek megfelelően szabályozhatjuk segítségükkel a beáramló fény mennyiségét. A fényáteresztése függ a szalagfüggönyök lamelláinak szövésének sűrűségétől és természetesen annak színétől is. Sok fajta szalagfüggöny lamella létezik, a színválaszték is bőséges.A hatalmas választéknak köszönhetően mind a hagyományos, mind a modern stílus követői is találnak igényeiknek, ízlésüknek megfelelőt. A szalagfüggönyök felszerelése egyszerű. Általában bárhova felszerelhetőek. Nem csupán ablak előtt mutatós, de a különböző belsőterek elválasztásánál és ferde tetőterekben is alkalmazható.

RELUXA KÉSZÍTÉS
Az alumíniumból készült reluxák felületén eltérő színű festék és lakkréteg van, így időtálló, szép termékeket kapunk.
A reluxák lamellái 25 mm nagyságúak, gyártójuk a svéd OPM .
A kivitel alapján a hagyományos és az üvegpálcás reluxákat forgalmazzuk .
A reluxák karnisainak és záróléceinek színe többnyire fehér, de a reluxák lamelláinak színével szinte azonos színű is lehetséges.A felszerelés,a reluxák kis helyigénye következtében nagyon egyszerű. Nem csupán ablakra vagy ajtóra, de kisebb terek elválasztásához is megfelelő.

Vannak ugyan fából készült reluxák is, de figyelembe kell venni, hogy ezek a reluxák, felhúzott állapotban, nagy helyigényűek.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá