Divatos bőrkabát kollekció

Szeretne divatosan öltözködni télen is?

Kelet-Magyarország legnagyobb bőrruházat gyártójaként segítünk Önnek. Női és férfi bőrkabátok és bőrdzsekik széles választékával várjuk Debrecen, Budapest, Miskolc, Nyíregyháza és Eger forgalmas helyein található üzleteinkben. Üzleteinkben megtalálja saját gyártású női és férfi bőrkabát, bőrdzseki és bőrmellény kínálatunk széles választékát. Ha a munkatársaink segítségével kiválasztott modellből az Ön méretében éppen nincs az üzletben, akkor néhány napon belül átveheti a megfelelő méretű bőrkabátját.

Női és férfi bőrkabát termékeink jó minőségű alapanyagokból, gondos munkával készülnek. 8-10 féle színes bőr található folyamatosan kínálatunkban. Olyan egyedi színek is, amit csak nálunk találhat meg. Ha nem találja meg az ízlésének megfelelő fazont, vagy színt, akkor egyedi bőrkabát megrendelését is rövid határidővel vállaljuk.

Keresse üzleteinkben egyedi exkluzív bőrruházat termékeinket! Nézze meg exkluzív bőrkabát és bőrdzseki kollekciónkat.

London Brando márkájú bőrkabátokat is forgalmazunk üzleteinkben, Magyarországon alighanem a legolcsóbban.

Nálunk vásárolt bőrruházat termékeit ingyen méretére alakítjuk, legyen az női vagy férfi bőrkabát, bőrdzseki vagy bőrmellény.

Rendszeres bőrkabát akcióinkat nézze meg honlapunkon vagy érdeklődjön a 36 70 557-1150-es telefonszámon. Kattintson honlapunkra!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá