Don Bosco Családi Fagyizó és Cukrászda

Mitől is lesz egy cukrászda családi cukrászda? Nos a Don Bosco Családi Fagyizó és Cukrászda attól, hogy felfigyelve a sok gyermekes családok problémáira, mi évek óta sikerrel működtetünk egy kedvezményi rendszert, melynek lényege, hogy ha a család együtt érkezik hozzánk, akkor minél nagyobb a gyermekek száma annál több kedvezményt adunk a fagylalt árából. Az engedmény mértéke elérheti akár a 20%-ot is.
Természetesen számtalan másik ok is van amiért érdemes minket választani. A Don Bosco Családi Fagyizó és Cukrászda minden nap friss fagylalt specialitásokkal és süteményekkel várja vendégeit. Édes és sós, kicsi és nagy nálunk mind kapható! Megrendelésre egyedi tervezésű torták elkészítését is vállaljuk. Rendezvények és esküvők estén egyedi árakkal állunk rendelkezésre. Részletekért látogasson el weboldalunkra, vagy két budapesti üzletünk egyikébe. (1032 Budapest, Bécsi út 177 ; 1117 Budapest, Budaörsi út 117)
Immár kapható legújabb különlegességünk, a Don Bosco desszert. A különleges csokoládé tallérokat tartalmazó díszdobozókat kizárólag a Don Bosco Családi Fagyizó és Cukrászda üzleteiben tudja megvásárolni. A szent és környezete legfontosabb személyeinek arcképével díszített csokoládé érmek remek ajándék tárgyak minden alkalomra.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá