Duguláselhárítás – lehet ez másként?

Duguláselhárítás a Dugulás Elhárítástól! Kft-nk katonai fegyelemmel végzi a duguláselhárítást. A Dugulás Elhárítás alias Dugulás Kommandó azonban nem egyedül a pontosságával emelkedik ki a magyarországi konkurenciától, de a kínált munka emberi oldala szempontjából is új: bár a Dugulás Kommandó megnevezés ijesztő is lehet , a Dugulás Elhárítás a legcsendesebb szakemberekkel munkálkodik.
A duguláselhárítás – legalábbis úgy gondolja az ember, hogy egy undorító segédmunka. Mindezek ellenére mégsem kell, hogy így legyen. A Dugulás Elhárítás a célból folytatja tevékenységét tárnokvárosában, hogy megmutassa: lehetséges ez máshogy is.
Cégünk tagjai a diszkréciót és a kényelmet tartják a legnagyobb értéknek.
Bármilyen elképzelhetetlen is lenne sokak számára, mi szeretjük a Dugulás Elhárítást, mint vállalkozást és a duguláselhárítást mint tevékenységet is. A duguláselhárítás izgalmas foglalkozás. Számunkra legalábbis biztosan nagyobb élmény, mint éjjel-nappal  nyomasztó irodában robotolni a gép előtt. Persze durva túlzás lenne a dolgunkat a világ 8. csodájaként beállítani… ám legalább elmondhatjuk, hogy felfedeztük egy hétköznapi munkában, a duguláselhárításban a kellemeset.
Dugulás Elhárítás: 06/30-687-3920
Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá