Egészségmegőrzés vitaminokkal.

Legfőbb kincsünk az egészségünk, és ma már egyre több ember tisztában van ezzel. Sokkal jobb előre gondolkozni, és vigyázni rá, mint akkor észbe kapni, amikor már késő.

Mi kell az egészségmegőrzéshez?

  • megfelelő táplálkozás
  • pihenés
  • a szabadidő aktív eltöltése
  • rendszeres mozgás, sport
  • megfelelő mennyiségű, és minőségű folyadék
  • táplálék kiegészítők

Ez utóbbiak szükségességéről megoszlanak a vélemények, van aki úgy gondolja, hogy elég sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani ahhoz, hogy szervezetünket kellő mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz és sok más, működéséhez elengedhetetlen mikro tápanyaghoz juttassuk.

A másik tábor, tisztában van vele, hogy a megváltozott körülmények, a környezetszennyezés, a megnövekedett stressz, a termőföld kizsigerelése, mind-mind ahhoz vezettek, hogy ma már nem tudjuk a kellő mennyiséget pusztán táplálkozással biztosítani szervezetünk számára. Nagyon fontos, hogy minden nap fogyasszunk friss idény gyümölcsöt és zöldséget, de fontos a táplálék kiegészítők szedése is.

Ha te is ez utóbbi táborba tartozol, akkor szeretettel várlak olvasóim, vásárlóim közt a webáruházamban.

A CaliVita Inetrnational termékeit forgalmazom itt, melyekkel közel két éve ismerkedtem meg, és szereztem először saját tapasztalatot. Több mint száz természetes alternatíva vár itt téged. És én, az online boltos kisasszony, blog formájában osztom meg amit tanultam, tapasztaltam ezekről a termékekről. De neked, a vásárlónak is komoly szerep jut itt, hiszen várom a te tapasztalataidat, véleményed, kérdéseidet is. Szeretném, ha egy jó kis közösség alakulna ki a hasonlóan gondolkozó emberekből, és olyan élmény lenne itt a vásárlás mint kedvenc kis boltodban.

Hogy ez megvalósulhasson, arra Rád is szükség van. Várlak szeretettel.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá