Energiatakarékos led spot izzók

A spot izzók közt a leginkább használt foglalatú spotok a gu10 foglalattal készül (bajonett záras) halogének. Sok háztartásban használják mint fő és kiegészítő fényforrás. A legdivatosabb lápafajta a mennyezetbe süllyesztett spot lámpatest.  Viszont ezek használata halogén izzókkal nem gazdaságos, mert 35-50 wattos fényforrást kell használnunk a megfelelő fény eléréséhez. Ez viszont már 6 lámpatest használatakor is túl nagy energiafogyasztás, ami a dráguló energiaárak mellett nem kifizetődő.

Használjon inkább energiatakarékos led spot izzót, ami tizedannyi energiát fogyaszt, és sokkal hosszabb az élettartama, ráadásul sokkal egyenletesebben világítja be az adott helyiséget. Megtérülése 3 éven belül várható, és ezután még sokáig használhatja a 30000 óra élettartamú ledes spot izzókat.

Webáruházunkban nagy fényerejű, alacsony fogyasztású, hosszú élettartamú és kedvező árú ledes fényforrásokat forgalmazunk. Látogasson el a Ledfénytechnika webáruházba és tájékozódjon a megfelelő ledes világítás főbb szempontjairól, tekintse meg a háztartásokban leginkább használt e27 smd led lámpa és gu10 led spot izzó típusait. Ha olcsó és jó minőségű led izzó vagy led lámpa akkor Ledfénytechnika webáruház.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá