Férfi intimplasztika – van megoldás az elégedetlenségre

Elégedetlen vagy méreteiddel? A férfiasság, valamint a másik nemre gyakorolt hatás mindig több tényező függvényeként alakul, de a magabiztosság annak elmaradhatatlan eleme. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nemi szerv méretével való elégedetlenség nagymértékben rányomja a bélyegét az önbizalomra, és akár komoly önértékelési problémákat is okozhat. Jó hír viszont, hogy napjainkban már olyan eljárásokhoz is fordulhatunk, melyek biztonságosan teszik lehetővé a pénisz méretének megváltoztatását.

A péniszhosszabbítás rendszerint csak erősen indokolt esetben érhető el beavatkozás, viszont a vastagságon gond nélkül alakíthatunk. Tény az is, hogy gyakran az elhízás következtében tűnik a normálisnál kisebbnek a pénisz. Megoldás ilyenkor is létezik, érdemes tehát a férfi intimplasztikára ténylegesen elérhető lehetőségként tekinteni. Ha nem vagy megelégedve a nemi szerveddel, egy egyszerű műtéttel könnyen változtathatsz ezen. Nem más ez az eljárás, mint a péniszvastagítás, mely során a szakember saját zsírt fecskendez be a pénisz bőre alá. Itt egyébként nincsen zsír, de az általában két-három alkalommal végzett beavatkozást követően vérellátás alakul ki a betöltött zsírszövetben, vagyis a nemi szerv nagyobb lesz.

Nem ritka hogy hasi elhízás következtében tűnik optikailag kicsinek a férfiasság. Ilyen esetben akár több centiméterrel is kisebbnek tűnhet a pénisz. Ilyenkor kettős előnye van a beavatkozásnak, hiszen a szeméremdombról történik a zsírleszívás, és ezt tölti be a szakember a pénisz bőre alá, elérve ezzel a változást. Az eljárásnak köszönhetően nem csak hosszanti centiméterek nyerhetőek, hanem a vastagság is az igények szerint alakítható.

A péniszt érintő beavatkozások egyébként nem újkeletűek, hiszen vallási okokból már régóta végeznek körülmetélést. Ez utóbbi egyéb okokból is szükségessé válhat, mint ahogyan az sem ritka, ha a páciens az ide helyezett testékszerek rendellenességeivel fordul szakemberhez.

Ugyan a jól működő párkapcsolat és az ebből fakadó boldogság nem a centiméterek függvénye, de a kívánt méretekkel való elégedettség jó hatással lehet mind az intim együttlétekre, mind a férfiasság megélésére. A vélemények eltérőek az ideális méretet illetően, de ha az átlagos vastagságot vesszük merev állapotban, akkor a 3-4 centiméteres átmérő számít irányadónak.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá