Foci eb 2012

Szeretnél mindent megtudni a foci EB 2012-es meccseiről, a menetrendekről, a sorsolásról? Gyere és tekintsd meg az összes meccset és szurkolj velünk együtt, hogy győzzön a jobbik. Idén nyáron izgalmas, pezsdítő és mozgalmas versenyek fognak zajlani, a fordulók már június 8 és 19. között fognak zajlani, mégpedig lengyel és ukrán stadionokban, sportarénákban, merthogy ők a 2012-es EB házigazdái!

A negyeddöntőbe jutott versenyzők között csak a fél társaság kerülhet be az elődöntőbe. De hogy ki fog nyerni? Ne maradj le semmiről, nézd naponta és óránként is frissülő weblapunk, hogy mindig mindenhol első kézből értesülj a történtekről. Azt például tudtad, hogy a spanyolok ismét a legesélyesebbek a eb trófea elhódítására? Ám ehhez először saját csoportjukból kell kijutniuk, ahol az olaszok, az írek és a horvátok vannak.

Elsőre ez nem tűnik nehéz feladatnak. A legnagyobb riválisuknak, Németországnak már viszont annál nehezebb dolga van, hiszen Portugáliával, Dániával és Hollandiával sorsolták össze őket.  Az oldalunkon megtalálható hírek olvasása, az oldal használata teljesen ingyenes, még regisztráció sem szükséges.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá