‘Fordítás’ kategória bejegyzései

Fordítás alkategóriába tartozó oldalak, hírek, blogok, linkek, termékek és szolgáltatások. Ha Fordítás témában keresgélsz, akkor jó helyen jársz! Itt nem csak Fordítás témakörben lelhetsz gyors információkra, de rengeteg kapcsolódó weboldal és portál is megtalálható. Az internetes keresés és összehasonlítás soha nem volt ilyen könnyű!

Ha termék vásárlás előtt állsz akkor érdemes online is körülnézned árak, akciók és olcsó ajánlatok összehasonlítása végett. Ha szolgáltatásokat keresel akkor ár szempontból különösen előnyös lehet akciós megoldásokat keresned. Ha csak úgy keresgélsz és infókat keresel Fordítás témakörben, akkor kellemes olvasgatást kíván a DRAPP.hu csapata!

A DRAPP.hu honlap minden üzlet, bolt vagy áruház weblap számára ingyenes regisztrációs lehetőséget kínál. Beküldheted saját weblapodat is vagy bármely másikat amelyikről úgy gondolod hogy illik ide: Fordítás

Enviro – fordítás minden nyelvre

Az Enviro fordítóiroda szakemberei gyors határidővel vállalják bármilyen dokumentumok fordítását bármilyen nyelvre. Sokan abba a hibába esnek, hogy van ismerős, aki tud angolul, vagy németül, és ezért őket kérjük meg, hogy fordítsanak le nekünk különböző szövegeket. Nálunk garantáltan jól, hiba nélkül lesznek a szövegek lefordítva, amit a szomszéd biztosan nem tud megcsinálni, hiszen mi már […]

Fordítás | Tolmácsolás szolgáltatás

Fordítás, tolmácsolás, lektorálás, hitelesítés. Korrekt árak, prémium minőség, kiemelkedő referenciák. Próbálja ki, milyen igazi profikkal dolgozni!

Angol Német Fordítás és Szakfordítás – ÁSZF

Angol és német nyelvű fordítások készítését vállaljuk, lehet akár általános szöveg vagy szakszöveg, örömmel fogadjuk megkeresését! Fordítóink sok éves szakmai múlttal rendelkeznek, több éve foglalkoznak professzionális szinten fordítással és nem ritkán idegen nyelvű szolgáltatásnyújtással. Megrendelőink között megtalálhatóak vállalatok és magánszemélyek is, gyakorlatilag a legkülönfélébb megkeresésekkel. Weboldalak, céges dokumentumok és szabályzatok, termékleírások és használati útmutatók, egyetemi […]

Fordítóiroda Budapest

Fordítóiroda budapest célja, hogy segítse ügyfeleit a többnyelvűségben. Az uniós csatlakozás után már a kisebb cégekbnek is elengedhetetlen az idgen nyelvű kommunikáció. Budapesten vagy külföldön dolgozó kollegáink mind magasan képzettek és saját területeiken kíváló szakemberek. Számunkra elképzelhetetlen, hogy egy összetett és komoly szakfordítást egy témához nem értő fordító készítsen el. Éppen ezért kollégáinkat gondosan vállogatjuk.

Fordítóiroda – fordítás – tolmácsolás

Dinamikusan fejlődő vállalatunk célja, hogy az Európai Uniós csatlakozást követően olyan szakszerű szolgáltatásokat nyújtson, amelyek segítik a magyarországi cégeket és magánszemélyeket a többnyelvűségben. A Turris Babel fordítóiroda szolgáltatásai: fordítás, tolmácsolás, lektorálás, nyelvoktatás.

Olcsó fordítás

Fordítóirodánk fő profilja az olcsó fordítás. Fordítási folyamatok átszervezésével a szolgáltatásaink magas minőség mellett is olcsó árkategóriában vannak. Fordítás, tolmács és lektorálási szolgáltatásainkat akár a kis cégek is megengedhetik maguknak, és magasan képzett kollegáink munkája eredményeképp hozzá járulunk a sikerükhöz.