Güde webáruház már mobilról is elérhető

Ne vesztegesse az idejét üzletből üzletbe rohangálva ahhoz, hogy a megfelelő gépet vagy szerszámot megtalálja! Látogasson el a Güde webáruházba, ahol minden iparág gépei és szerszámai most akciós áron várnak Önre! A megújult weboldal már mobiltelefonokról is áttekinthető és böngészhető, valamit a funkciók is könnyebben használhatóak, így rendelni is még könnyebb. Nemcsak a kisiparosok találják meg a számukra megfelelő célszerszámokat, hanem a ház és kert körüli gépek és szerszámok is széles skálán kaphatóak.

Ilyenkor ősszel népszerű például a lombszívó és más kerti gépek. Vásárlóink most nemcsak az akciókon spórolhatnak, hanem a szállítási költségen is, mert minden 20.000 Forint fölötti rendelés esetén a szállítás ingyenes, valamint ezek mellett, most más kedvezmények is várják Önöket.

Hivatalos árajánlatokat is kérhet a webolalon található elérhetőségeink bármelyikén. Hogy semmilyen akciónkról ne maradjon le, az új weboldalon a hírlevelünkre is feliratkozhat. Keressen minket bizalommal!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá