Haltartó Horgász hírek portál

Az alapötlet egy Magyarországot átfogó horgász-adatbázis kiépítése, ami kiterjed: horgászboltokra, horgászvizekre, horgászcikk forgalmazókra, horgászegyesületekre, horgászszállásokra és horgászversenyekre.

Mivel a felhasználók igénye megkövetelte, így az alább fejlesztéseket hajtottuk végre a 2007 szeptemberi indulás óta: – interaktív horgásznapló – versenyek szervezése – fórum – halreceptek feltöltése / megjelenítése – horgászcikkek és írások feltöltése / publikálása – apróhirdetések A következő nagy változás a horgászportál életében 2008 májusában történt. A Haltartó csapata ugyanis Magyarországon elsőként hozott létre a legnagyobb hazai közösségi portálhoz hasonló felületet az oldalon belül. Ezután bárki megkereshette horgásztársát, ismerősnek jelölhette, képeket tölthetett fel profil oldalára, emellett belső üzenetek küldésére is volt lehetőség. A kezdeményezés nagy sikert aratott oldalunkon.

2007 decemberében rendeztük első horgászfotó pályázatunkat, ami nagy érdeklődést keltett a felhasználók körében. Összesen 920 képet küldtek be, melyek közül a regisztrált felhasználók választhatták ki a legjobbakat és dönthettek a helyezésekről. • Második nagy projektünk egy olyan játék megtervezése és kivitelezése volt, mely során a játékosoknak horgászvizeket kellett felismerniük. A képeket elhomályosítottuk, és egy képzeletbeli nagyító volt segítségükre az általunk kiválasztott tavak és folyók kitalálásában. Majd 1000 felhasználó vett részt a játékban, melyből 355-en töltötték ki helyesen a kvízt. • A gyerekek sem maradhattak ki portálunk életéből. 2008 tavaszán gyermekrajz pályázatot hirdettünk. Sok-sok kép érkezett, melyeket közzé is tettünk az oldalon, minden pályázó részesült ajándékban. • Legutóbbi akciónk egy horgász videó pályázat meghirdetése volt, erre kimondottan igényes pályázati anyagok érkeztek.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá