Házipénztár, házipénztár program

A rEVOL Express házipénztár programmal egyszerűen és könnyen követheti nyomon pénzmozgásait és tisztán láthatja a cége belső ügymenetét. A házipénztár programmal a készpénzes számlákhoz automatikusan nyomtathatja ki a hozzá tartozó pénztárbizonylatot, korlátlan számú forint és valutapénztárt kezelhet, folyamatosan nyomon követheti készpénzállományát, pénztárbizonylatait egyedien rögzítheti, a bevételeket és kiadásokat kategóriák szerint csoportosíthatja, naprakész pénztárjelentést készíthet, nem lesz szüksége többé külön programra vagy bizonylattömbre. Bizonylatai természetesen teljesen, 100%-ban megfelelek a törvényi előírásoknak, bizonylatait szigorú számadás előírásai szerint állíthatja ki.

A házipénztár programot ajánljuk minden olyan mikró- és kisvállalkozásnak, akik számviteli politikájukban a pénztárbizonylatok és a pénztárjelentés használata mellett döntöttek. Ajánljuk azoknak is, akik jelentős készpénzforgalmat bonyolítanak, és szeretnék, naprakészen látni a házipénztár egyenlegét vagy szeretnék a készpénzmozgást és a belső ügymenetet tisztán látni vagy rendszeresen adnak ki elszámolásra pénzt a munkatársaknak.

A rEVOL Express házipénztár program önállóan is használható, a rEVOL Express számlázó programmal összeköthető és akár több cégre és több felhasználós hozzáféréssel bővíthető.

Töltse le az ingyene demo verzió és próbálja ki a rEVOL Express házipénztár programot.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.