Hírek a Hir.ma portáltól

Ahogy azt évekkel ezelőtt, az internet megjelenésekor megjósolták, a nyomtatott sajtót az internetes, online sajtó háttérbe fogja szorítani belátható időn belül. Ez mára valósággá vált, hiszen a friss hírek sokkal gyorsabban érhetők el egy számítógépről, tabletről, vagy okostelefonról, mint egy újságból. Miközben egy hírportálon percről percre követhetjük például a gazdasági aktualitásokat, addig egy újságban legfeljebb a tegnapi híreket olvashatjuk az adott idejű lapzárták miatt.

Miközben reggeli kávénk mellett azt olvassuk a nyomtatott újságban, hogy az euró mennyit gyengült, addig a deviza már vissza is erősödhetett kétszeres mértékben. Az interneten böngészőket a rendelkezésre álló információmennyiség árasztja el, így ezeket az információkat már valamiképpen szűrni kell. Léteznek általános híroldalak, pl. origo.hu, index.hu., stop.hu; de léteznek tematikusabb hírportálok, mint az mno.hu, a portfolio.hu, a hvg.hu, vagy a hir.ma híroldal.

A Hir.ma híroldal főleg a gazdasági hírek szolgáltatására fekteti a hangsúlyt, mivel a témakör mindenkit érint: a legszegényebb réteg támogatását, a gazdag vállalkozói réteg jólétét, a diákok jövőképét mind-mind  gazdasági, pénzügyi szektor történései alakítják. A valutaárfolyamok alakulása, haszon és a profitszerzési tippek, friss adózási aktualitások ismeret mindenkinek előnyére válnak.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá