Hírfolyam

Szeretnéd mindig meg tudni a nap friss híreket és, hogy mikor kivel mi történik, akkor most meg van rá az alkalmad, és meg tudhatsz mindent, amire csak kíváncsi vagy. Egy kattintásba kerül, és máris olvasgathatsz kedvedre, minden kedves látogatót nagyon sok szeretettel várunk, akit érdekelnek a hírek és szeretne mindent meg tudni.

Amennyiben szeretne a legjobb és legfrissebb híreket olvasni az interneten, akkor csatlakozzon oldalunkhoz teljesen ingyenesen, cserébe egy olyan hírcsomagot kap amiért máshol fizetni kell, és nem is keveset.

Amennyiben regisztrál, és belép felhasználói fiókjában, be tudja állítani, hogy milyen típusú hírekről kapjon értesítést mailben, vagy akár smsben a nap 24 órájában. Jelen pillanat a piacon csak nekünk van ilyen szolgáltatásunk, és ráadásul mind ingyen!

A hírfolyam.hu mindenki számára nyitott, és nem léteznek limitált hozzáférések, az összes cikk mindenki számára elérhető. Olyan nagy média partnereink vannak mint például a porfólió gazdasági napilap, és index.hu internetes hírportál.

Jöjjön, olvasson, és tudjon mindent!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá