Hogyan kell jól blöffölni a pókerben?

Blöffölés a pókerben

Blöffölés a pókerben

Rengeteg ember van, aki a pókeren csak veszít, és nem tud ellene tenni semmit sem. A póker magában nem szerencsejáték, tehát nem is lehet rajta annyit veszíteni, ha valaki okosan játszik. Természetesen ahhoz, hogy valaki okosan játsszon megfelelő taktika is kell. Első körben fontos tudni a lapok sorrendjét, hogy mivel mit is tudunk majd ütni. Amennyiben ezek már mennek, és kívülről fújjuk a szabályokat, akkor csak annyi a teendő, hogy leülünk és óvatosan gyakorlunk, csak kis tétekkel, nem szabad minden feltenni egy lapra, mert az csak a filmekben válik be mindig. Ha érdekelne a válasz arra a kérdésre, hogy hogyan hozz ki többet az élő pókerből, akkor csak látogass el a http://bloff.net/ oldalra, mert itt minden kérdésedre megtalálod a megfelelő választ. Erről az oldalról megtanulhatod te is, hogy mennyire is egyszerű a póker, ha nem szerencsejátékként gondolunk rá, hanem komoly lehetőséget látunk benne. Sokan vannak, akiknek nem is kell felkelni reggel dolgozni menni, hanem csak aludnak délig felkelnek majd valamikor este játszanak egy több órás póker játszmát és már akár többet is nyert vele mint egy havi fizetésed. Nem kell, neked sem verejtékezz a pénzért, csak egy kicsit kell tanulj hozzá.

A megoldást, ahhoz hogy hogyan csinálhatod meg te is azt, hogy délben kelsz fel és nem kell dolgozz, csak kicsit játssz, megtalálod ha a http://bloff.net/ oldalra lépsz. Az életet okosan kell élni, nem szabad hagyni, hogy az világ beszippantson minket, tanulj meg élni, hogy végre te irányíthass, és azt csinálhasd, amit csak akarsz.

Ha ezt akarod elérni, akkor elég csak egyszer jó tudásod legyen a játék során, mert onnan kezdve tied lehet a világ! A tudás első lépése, hogy fellépsz a http://bloff.net/ oldalra, mert itt találsz meg mindent, amit csak lehet, amit csak kell tudj a sikerhez.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá