Hölgyek kényeztetése – AVON kozmetikumok

Egy cég létezik a világon, amely a hölgyek kényeztetésére szakosodott. A cég szlogenje: “A Nők Vállalata“. Szlogenjével kapcsolatosan az Avon helyt is áll mert kampányról kampányra újabb és újabb produktumokkal rukkol elő, amely leveszi a hölgyeket a lábáról. Pénztárcájukat igyekszik kímélni, mert a minőségi termékeket nagyon kedvező áron értékesíti. Mindemellett hasznos társadalmi funkciót is betölt, mert mindent megtesz a nők önállóságáért mégpedig úgy, hogy kereseti, bevétel forrási lehetőséget biztosít számukra. Különböző támogatások formájában küzd a rák ellen, illetve különböző mozgalmak formájában is hangot ad annak a ténynek, hogy elítéli a nők elleni erőszakot.

Az Avon Budapest Info célja kettős.  Segíti webáruházán keresztül azon budapestiek érdeklődésének kielégítését akik szeretnék kipróbálni, megvásárolni az Avon Cosmetics minőségi termékeit. Szintén célként tűzte ki a termékekkel kapcsolatos értékesítési ismeretek átadását leendő Avon tanácsadónők számára. Budapest és Pest megye területeiről vesszük fel Avon tanácsadóinkat és képezzük őket folyamatosan, hogy olyan termékismereteket szerezhessenek, amelyek segítségével méltán referálhatókká válnak Kedves Vásárlóink felé.

Termékkínálatunk nagyon széles palettán mozog. A cég megalapítása óta eltelt 125 év jelentős változásokat eredményezett. Anno az első Avon tanácsadónő feladata mindössze 5 db. termék értékesítésére összpontosult. Jelenleg több tucat termékcsalád és több ezer termék áll rendelkezésre amelyek által minden korosztály és nem megtalálhatja számítását. Reméljük Önt is mielőbb megéledett vásárlóink körében tudhatjuk!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá