Horvátország utazási blog

Kóstoltad pár a Pljescavica-t? Tudod hogy készül az igazi Csevap csicsa? Ha nem, már ez is elegendő ok kell legyen, hogy meglátogasd a Horvát-nyaralás.net blogom vagy, még inkább Horvátországot. Ha még nem győztelek meg, Split város leírása, vagy a sok szép háttérkép mindenképpen meg fog győzni 🙂

Ha már felkeltettem az érdeklődésed, akkor további hasznos infókat is találsz az oldalon: Például megnézheted 6 nagy város (Dubrovnik, Eszék, Split, Zadar, Zagráb és Makarska) aktuális időjárását. Árfolyamváltót is találsz, hogy ne sokat töpreng, hogy 1 horvát kuna mennyi jó magyar forint. És ha már belejöttél az árfolyamok átszámításába, bátran nekivághatsz a bazároknak. Az alkudozási tippek bejegyzésemben találsz majd néhány hasznos információt, hogy olcsóbban megúszd a szuvenír vásárlást.

Magyarországról eljutni Horvátországba nagyon könnyű, mehetünk autópályán vagy akár a MÁV menetrend szerinti vonat járataival is. Az apartmanok kényelmesek és kedvező árakkal várják a turistákat. Aki még nem fürdött a Dalmát tengerben, annak mindenképp érdemes ellátogatni Horvátországba hogy személyesen járjon utána, miért ez az egyik legnépszerűbb nyaralóhely a magyarok között.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá