Időjárás előrejelzés 15 napra – Esőtánc.hu

Az Esőtánc.hu oldal egy új, időjárás előrejelzéssel foglalkozó oldal, amely minden hazai városra egyedi előrejelzést ad. Ezen túlmenően megyei szintű időjárási veszélyjelzést is adunk, amit egyetlen más honlap sem biztosít. De olvashatsz csapadék-előrejelzést, megtudhatod milyen lesz az elkövetkező hónapok időjárása a nagy kutatóintézetek szerint. Sőt, ha kiváncsi vagy mindennap emailben is kaphatsz időjárás-előrejelzést a saját városodra vonatkozóan. Hogyan hogyan működik ez? Meg kell adnod a településed nevét és azt a megyét ahollaksz, majd elküdened az adatokat. Néhány napon belül minden reggel elküldünk neked egy e-mailt, amelyben az elkövetkező napok időjárásáról olvashatsz a te településedre!

Települési veszélyjelzésünk az alábbi eseményekre ad riasztást: zivatarok, hőség, komoly fagy, nagy csapadék, ónoseső és szél. Minél hevesebb időjárási esemény várható annnál élénkebb színnel jelezzük az esemény hevességét. Érdemes kipróbálni hiszen ilyen még az országos szolgálat sem ad.

További újdonság a 6 napra előre szóló csapadék előrejelzés, amely megyei szinten ad tájékoztatást a csapadék árható alakulásáról. Éremes megnézni hosszútávú előrejelzésünket is, ha kíváncs vagy hogy hogyan alakulnak az elkövetkező hónapok időjárása

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá