Infraszauna – használja Ön is!

Az infraszauna használata során sok olyan pozitív hatást fedezhet fel, melyet idáig nem is hitt volna!

Melyek ezek?

Az infraszauna “hősugarak” által  melegíti fel a testet. (így ismerheti: távoli infravörös sugárzás). Így nem csak közvetlenül a bőr felső rétegét melegítik fel, hanem a bőr alatt található szöveteket is. A hajszálerek a meleg hatására kitágulnak és oxigéndús vérrel látják el a sejteket. A sejtek működése felgyorsul, ezáltal a méreganyagoktól gyorsabban meg tudnak válni. Ezek a méreganyagok pedig az izzadással végül a bőr felszínére kerülnek.  A test méregtelenítő folyamata gyorsabban lezajlik, melynek hosszabb távon egészségmegőrző szere van.

A meleg gyógyító hatása már régen is ismert volt, használták sokféle betegség kezelésére. A mai orvostudomány is kimutatta, hogy jó hatással van a szervezetre. Azonban Ön sem felejtse el, hogy nem a betegség gyógyítására használatosak az infraszauna kabinok, hanem a betegség megelőzésére. Betegség esetén ne használja, mindig kérje ki az orvosa véleményét is.

Az infraszauna betegség megelőző szerepe.

Az infraszauna rendszeres használatával erősödik az immunrendszer, így a baktériumok és az egyéb kórokozók legyőzésében is nagy szerepe lehet. Sportolók is előszeretettel alkalmazzák izomláz és egyéb mozgásszervi betegségek kialakulásának megelőzésében. (illetve azok kezelésében)

A finnek a hagyományos szaunát még az élsportolóik felkészítése során is alkalmazzák, erre az infraszauna is alkalmas lehet, hisz az eltérő működésük, hasonló hatásokat váltanak ki a testben és a szövetekben. (meleg hatás)

Használja Ön is az infraszaunát, hogy egészséges maradhasson!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá