Invitel.hu: telefon előfizetés cégeknek kedvezően

Fontos, hogy egy céget az ügyfelek mindig el tudjanak érni. Egy vállalkozásnak szüksége van internetes és telefonos elérhetőségre is. A cégek esetében még mindig nagy jelentősége van vezetékes telefonnak, amely az Invitel szolgáltatásában segítségével kedvező áron vehető igénybe. A telefon előfizetés cégeknek másodperces elszámolási opcióval is választható, amely talán az egyik legköltséghatékonyabb módszer.
Az Invitel kapcsolási díj nélkül bocsátja az ügyfelei részére ezt a szolgáltatási lehetőséget. Az alapszolgáltatások között díjmentesként szerepel a hangposta, a hívásátirányítás, a hívásvárakoztatás és a hívószám kijelzése is.
Ha szeretné megismerni részleteiben a telefon előfizetés cégeknek szóló lehetőségét, akkor lépjen be erre a weblapra! Az Ön cége sem lehet vezetékes telefon nélkül, amely a kapcsolattartás egyik legfontosabb eszköze az internettel együtt.
Nézze meg a webes előfizetési lehetőségeket is, melyek között kifejezetten cégeknek szóló mobilinternet lehetőséget is találunk.
A telefon előfizetés cégeknek és lakossági ügyfeleknek is megismerhető az Invitel honlapján.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá