Irodaköltözés árak, ajánlatkérés

Ha egy komplett irodát kell költöztetni, az nem egyeszű feladat, még a költöztetéssel foglalkozó vállalkozásoknak sem. Mielőtt kiválasztaná a megfelelő költöztetőt, kérjen ajánlatot több cégtől is. Az adott munkára adott ajánlatok alapján, főleg ha azok egységesek, könnyebb kiválasztani a legmegfelelőbb költöztetőt. Talán Önnel is előfordult már, hogy a több helyről érkező árajánlatok különbözősége, lehetetlenné tette a korrekt összehasonlítást. A költöztetési ajánlatok eltérő részletessége nem tette lehetővé, hogy mely tételek vannak benne az árban és melyek nem.
A különböző árajánlat adási trükkökkel, egyes később felszámítandó költségeket elrejtik a szövegezésben. Néhány költöztető céggel összefogva, ezen a kaotikus állapoton próbálunk meg segíteni.
A Független Költöztetési Tanácsadó portálunkon kitöltött ajánlat kérő űrlap segítségével egyszerre több költöztető céghez tudja elküldeni az ajánlatát. Valamennyi ajánlatkérés egységes lesz az űrlap kategóriáinak köszönhetően. Az érkezett ajánlatok is egységesek lesznek, megkönnyítve ezzel a döntését. Természetesen a portálunkon nagyon sok hasznos információt is talál a költözéssel, költöztetéssel kapcsolatban. Látogasson el az oldalra, és legyen Ön is profi költöztető.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.