Játsszunk párban mert úgy izgalmasabb

Imádok játszani, sőt most talán még jobban szeretek, hogy rátaláltam erre a klassz kis oldalra. Itt rengeteg játékot találtam, ingyen és regisztrálnom sem kellett. A legjobb online játékok vannak összegyűjtve egy helyre. Tetszik a grafika és a hanghatások is bejönnek. Na de nem hadoválok tovább, ha akarod, próbáld ki te is. Most megyek, mert indul a játék. Vigyázz, kész, rajt!

Mesélnénk kicsit a 2 személyes játékok élményeiről, hogy azok miért is jók. Mivel párban lehet ezeket online játszani, az a legnagyobb előnyük, hogy egyrészt interaktívak nagyon, másrészt a többen lehet megélni a játék örömét. Mivel többen játszanak, így többen is osztozkodnak a játék élményéből így a hangulat javító “gyógyszer”-nek is lehetne akár hívni.

A kétszemélyes játékokat lehet játszani online és offline módban. Az online kétszemélyes játékok úgy működnek, hogy a játékosok egymástól messze vannak, és egy internet kapcsolat köti őket csak össze. Az offline 2 személyes játékok, pedig akár egy számítógépről, vagy hálózatbeli játszást jelent.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá