Kanapé áruház

Budapesten létezik egy hely, ahol a bútor vásárlás egy élmény. Az Euro Kanapé bútor áruházban akár órákon át tesztelheti a Európa legkényelmesebb ülőgarnitúráit. Válogass kanapé kínálatunkból.

Kanapé áruházunkban nem egyszerű eladók, hanem magas fokú hozzáértéssel rendelkező kanapé specialisták segítenek az ügyfeleinknek kiválasztani a számukra leginkább megfelelő ülőgarnitúrát. A világ legkülönbözőbb pontjait járjuk be a legkiválóbb minőségű kanapékat keresve. Speciálisan felkészült bútor tervező csapatunk munkái minden igényt kielégítenek.

Családi vállalkozásunk szem előtt tartja az árakat és számunkra mindig az első a vásárló. Nálunk nem találkozik rámenős eladókkal, minden esetben a vásárló kéréseinek megfelelően csak a számára megfelelő termékeket mutatjuk be. Nem eladni akarunk, hanem kiszolgálni. Tőlünk csak elégedett ügyfél távozik, és nem azért mert az elégedetlen vásárlókat elássuk a hátsó kertben 🙂

Teljes körű ügyintézést biztosítunk a kanapé kiválasztásától, a házhoz szállításon át az ülőgarnitúra ápolásáig. Szuper kényelem és elégedettség. Térjen be üzletünkbe, az Lurdi ház emeletén és nézze meg kínálatunkat, nem fog csalódni.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá