Kedvezményes telefonköltség

Önnek mekkora telefonszámlája volt múlt hónapban? Milyen percdíjak szerepelnek a tarifacsomagjában?

Ha úgy érzi túl sok, gondolkodott már arról, hogy létezhet kedvezményesebb díjcsomag is, mint amit jelenleg használ, akkor most egy Önnek szóló oldalra talált!

Jelentős telefonköltség csökkentést tudunk elérni cégénél. Kollégáival, partnercégeivel akár ingyenesen is beszélhet, miközben másokkal is nagyon kedvezményes percdíjakkal tud beszélni. Akár 8-10 ft/perc is elérhető. Ezen kívül készülékek széles skálájából választhat, hogy még könnyebb legyen az átállás.

A magas telefonköltség nagyon meg tudja nehezíteni egy kisvállalkozás profitábilitását. Főleg az olyan iparágakban, ahol sokat kell beszélni az ügyfelekkel, nem mindegy, hogy havi 20 ezer, vagy havi 10 ezer forintot telefonál el a kolléga. Általánosan elmondható, hogy minél nagyobb a cég, annál nagyobb megtakarítás érhető el. Ennek ellenére már egy 1 fős vállalkozás is sokat spórolhat, ha egyébként 10.000 forintnál többet költene havonta telefonálásra.

Ne engedje elszaladni a telefonköltségeit, tartsa inkább kordában őket! Ehhez nem kell mást tennie, minthogy kitölt egy űrlapot, amiért cserébe megkapja, hogy pontosan mennyit tud spórolni a díjcsomagunkkal!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá