Keresőoptimalizálás havidíjas lehetőségekkel

Az oldalak népszerűsítése azon múlik leginkább, hogy milyen minőségű leírásokat készítenek hozzá a SEO-val foglalkozó cégek. A szövegírás, a linképítés és a keresőoptimalizálás szorosan összefügg egymással. Az utóbbi fogalom egy kicsit tágabb értelemben fogalmazható meg. A SEO101 cége is foglalkozik sikerdíjas és havidíjas optimalizálással is

. A havidíjas keresőoptimalizálás a legelterjedtebb módja a weboldalak eredményességének. Ebben az esetben általában 8-10 fő rövid kulcsszó és 15-30 hosszabb kulcsszó lesz.

Az ügyfél oldalára havonta két darab 1500 leütéses cikk fog kerülni. Ezen kívül, havi szinten 10-20 darab prémiumcikk is elkészül, amelyek minimum 1000 leütés hosszúságúak. Ezek olyan blogokba, oldalakba fognak kerülni, amelyek PageRank 2-4 közötti értékkel rendelkeznek.

A SEO101 által végzett keresőoptimalizálás minőségi tartalommal és keresőbarát kivitelben fog elkészülni. A megfelelően épített oldalak a Google találati listáján is jó helyezést fognak elérni, ezáltal a látogatók száma is megnövekszik hosszútávon.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá