Kommunikációs megoldások – Generatív Tanácsadó Iroda

A múlt század végén, egy borongós téli napon két fiatalember elhatározta, hogy önálló céget alapít. Megegyeztek abban, hogy változatos, egyedi, kreatív termékekkel akarják meghódítani a piacot. A tréningpiacot, amely akkoriban főként külföldről importált programokkal igyekezett segíteni a piacgazdaságba egyre inkább beletanuló cégek, vállalatok munkatársait.

A fiatalemberek – akik már évek óta trénerként tevékenykedtek – tapasztalták a külhonból érkezett tréningek előnyeit és… hátrányait is.
Szembesültek azzal, hogy különböző helyzeteket, problémákat kellett mindig ugyanazzal a módszerrel megoldaniuk. Ők is érezték a változ(tat)ás szükségességét.

Az elhatározást tett követte, és 1998. februárjában létrehozták a GENERATÍV Tanácsadó Irodát. (Honlapunkon és egyéb megjelenéseinkben, írásos anyagainkban GTI-ként is szerepeltetjük a cég nevét.)

Tanácsadó irodánkat jó referenciákkal ajánljuk mindazoknak Akik hisznek a kommunikációs képzés, kommunikációs tréningek és tréning gyakorlatok fontosságában, sikerében: Generatív Tanácsadó Iroda

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.