Könyv Online? Szenzonline! – Ha én ezt tudom!

“Ha én ezt tudom!” Ez akkor hangzik el, mikor bejön a boltba valaki lihegve, elrebeg egy címet, levesszük,odaadjuk, elképed, és a Ha én ezt tudom! utána elmondja: végigjárta az összes mammut könyváruházat, sehol sem találta…

Azt gondolnánk, hogy minél nagyobb egy könyváruház, annál biztosabban megtaláljuk benne amit keresünk. Persze: hatalmas választék, nagyobb  esély. De a legnagyobbakban sincs mindig minden! És jellemzően éppen az nincs, amit keresünk!  Ismerős?

Szenzonline Könyváruház, ha egy kis bolt személyességét nem is tudja nyujtani (bár igyekszünk megközelíteni!), de azt az élményt feltétlen, hogy nálunk (is) mindent be lehet szerezni, ami Magyarországon kapható. (Sőt, külföldi kiadványok beszerzésére is van lehetőségünk!)

Széles könyvválasztékkal várjuk az érdeklődőket webáruházunkban, ahol visszatérő vevőként minimum 5%, de akár 20%-os kedvezményt is kaphat!
Ha mégse találta meg a kedvére való könyvet kínálatunkban, akkor tegyen egy próbát és próbálja ki Könyvkereső szolgáltatásunkat, mellyel a legeldugottabb polcokon is körülnézünk az országban. Ne feledje: Könyv Online? Szenzonline!
Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá