Kötelező biztosítások kötése

A biztosítások kötésének, átváltásának most más feltételei is vannak, amiről bővebben a biztosítás oldalunkon olvashat. Sokan kötötték át a kötelező biztosításukat, hogy van olyan személy, aki még mindig nem kapta meg a kötelező biztosításukat. Ezért mindenképp legyen nálunk a befizetési csekk, hogy bizonyítani tudjuk, hogy van biztosításunk.

Ha nincs még kezünkbe a kötelező biztosítást igazoló okirat, akkor tartsuk magunknál az új biztosítási szerződést is. Ezzel bizonyítani tudjuk, hogy rendelkezünk a kötelező biztosítással.

Ha külföldre utazunk kocsinkkal, de még nincs kezünkben a kötvényesített kötelező biztosításunk, akkor legyen nálunk az új biztosítási szerződés, és természetesen a zöldkártya.

Ha személygépkocsival akarunk utazni, akkor a zöldkártyát a saját biztosító társaságtól tudjuk beszerezni. Ez azért fontos, hogy igazolni tudjuk, hogy van kötelező biztosításuk.

Ha zöldkártyát szeretnénk igényelni a kötelező biztosítást, akkor azt érdemes még egy héttel az utazás előtt igényelni, mert sajnos lassú az ügyintézés. Ha biztosítást szeretne köti, nézze meg ezen biztosítók árajánlatait, akár a mi weboldalunkon.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá