Közbeszerzési pályázatok

A közbeszerzési kiírások naprakész és folyamatos figyelemmel kísérése sok időt és energiát vesz igénybe. Ugye Ön sem szeretné ezzel tölteni drága idejét? Ne aggódjon, mi felhasználóink részére megtaláljuk, összegyűjtjük és szelekció után elküldjük azokat a kiírásokat, amelyek megfelelnek Ön és cége igényeinek.

Mindent egyben; takarítson meg időt, energiát és pénzt!

Válassza pályázatfigyelőnket, mert nálunk több mint 100 ezer aktív pályázati felhívást talál;  Magyarország, az  Európai unió (TED), és további 12 ország (Ausztria, Németország, Svájc, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bulgária, Románia, Görögország, Szerbia ) összes értékhatár feletti kiírása megtalálható egy adatbázisban, amelyből Ön választhatja ki, mi érdekli!

Ezen kívül Magyarországon minden információs forrásából összegyűjtjük a pályázati kiírásokat: újságokból, hivatalos publikációkból, a közszektor és a magánszektor honlapjairól. Cége igényei szerint leválogatjuk a közbeszerzési kiírásokat, és naponta e-mailen küldjük őket el őket Önnek. Hatékony, gyors, nem kell keresgélnie az értesítőben vagy az interneten. Felkeltetettük érdeklődését? Próbálja ki 14 nap  keresztük ingyen!

További információért hívjon minket telefonon, vagy látogassa meg honlapunkat! Keressen minket most!

Weboldalunk:

http://www.tender-ertesito.hu/

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá