Középiskolai központi felvételi

A felvételi org egy középiskolai központi felvételivel foglalkozó weboldal, amely rengeteg, a középiskolai központi  felvételivel kapcsolatos információt, tudnivalót tartalmaz. Megtalálhatók rajta több évre visszamenőleg a középiskolai központi felvételi feladatsorok, jelzi a fontosabb felvételi időpontokat, és a felsőoktatási felvételi ponthatárokat is közzéteszi, amint azok meghatározásra kerülnek.

Ha felvételizni szeretnél egy középiskolába, de nem tudod, hogy indulj neki, ha gyakorolni szeretnél a felvételire, de nem tudod mire számíthatsz akkor itt a helyed. Látogass el a felvételi org-ra ahol rengeteg hasznos tudnivalót találhatsz a középiskolai központi felvételivel kapcsolatban. Fontosabb időpontok, lényeges információk, letölthető feladatsorok, minden, ami felvételi!

Ha szeretnél felkészülni a középiskolai központi felvételidre, de nem tudod hol kezdj neki akkor mi segítünk. Látogass el a felvételi org-ra és töltsd le az előző évek középiskolai felvételi feladatsorait, melyekkel nagyban megkönnyíted a felkészülésedet. Ha megoldod valamennyi feladatsort, biztos lehetsz benne, hogy ha eljön a felvételi ideje, már nem érhet meglepetés.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá