Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítással nyugodtabbak vagyunk, hogy ha kár is ér minket, akkor nem maradunk fedezet nélkül. Ha újra építjük a lakást, akkor mindenképp érdemes kérdés nélkül megkötni rá a lakásbiztosítást. A biztosító sokkal könnyebben fog így kártérítést fizetni, az értékes cikkeket is fel kell tüntetni a lakásbiztosítási szerződésben.
A biztosítási társaságok nem bánnák, ha kötelező lenne már a lakásbiztosítás is. Ez csak azért lenne jó, mert mindenképp biztonságba tudhatnánk lakásunk, hiszen Magyarországon elterjedt az a tény, hogy nem kötnek lakásbiztosítást.

A nagy viharok, esőzések miatt a biztosítási szakemberek azon gondolkodnak, hogy kötelezővé kéne tegyék a lakásbiztosítást. Mivel sok a gond, a baj, így mindenképp meg lehetne oldani, hogy a természet okozta károkat kártalanítsák.

A természeti katasztrófák érdekében mindenképp fontos lenne megkötni a lakásbiztosítást. A statisztikák szerint több tíz milliárdos károkat okoztak az esőzések és ide még nincsenek belesorolva, azok, akiknek nem volt lakásbiztosítása, így az összeg meg is duplázódhat. Figyeljünk oda!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá