MacTippek – Mac OS X tutorialok

Körülbelül 2010 közepén jött el az ideje, amikor úgy döntöttem, hogy szeretnék az az előző években használt Windows oprendszerről egy szerintem cefetül fejlettebb operációs rendszerre váltani és ezt számomra a MacOSX jelentette. A websiteon a start pillanatától szerettem volna olyan használható s nem mindennapi híreket kitenni, amik más win-Apple OS X switchereknek is izgalmas lehet. A websitet WordPress CMS /content management system/ tartalomkezelő rendszeren kezdtem el, optimista módon bízva abban hogy a jól ismert blog formátum mindenkinek tiszta lesz. A mactippek.com-on nagy mennyiségű téma van ami információdús lehet, pld: egyéb, ajánló stb… Ők a főbb kategóriák.
Az OSX programban a legolvasottabbak: Things, Boot Camp, VLC, Snapseed ésatöbbi … A lapot 2012-ben már ritkábban frissítgetem, mondhatni azon okból, mivelhogy minden szuper flottul megy + biztosan csak 100%-os megelégedéssel dolgozom az iMac-vel.
A alkalomszerű frissítések ellenére azért bizakodok, hogy találsz hasznos anyagot – a látogatók kommentjei legalábbis ezt tanusítják.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá