Magyar és nemzetközi apróhirdetési portál

Az idealom.com egy ingyenesen használható magyara és nemzetközi apróhirdetési portál.  A portál célja, hogy a hirdetések megjelenjenek a nemzetközi közönség előtt is. Így nagyobb teret nyitva a hazai hirdetők lehetőségeinek. A hirdetéseket ingyenesen feladhatja egy rövid regisztráció után, ahol a nevén és email címén kívül nem kell mást megadnia.

Az email ellenőrzése után azonnal hozzáfér az oldal adatbázisában található hirdetésekhez, amihez ön is bármikor hozzá adhat, vagy törölheti hirdetését. A hirdetései mellé fényképeket is elhelyezhet, ezzel is szinesítve az oldalt és a saját hirdetését.

Mivel az oldal nemzetközi, ezért bármilyen idegen nyelven ( angol, német, francia, olasz, holland) is feladható a kívánt hirdetés. Hirdetése így lényegesen nagyobb hirdetés felvevő bázishoz jut el, mint egy csak belföldön megjelenő oldal esetén, ami csak a magyar internetező közösségnek szól. Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat. Reméljük meg lesznek elégedve vele. Bármi nemű hiba, kérdés, probléma esetén keressenek minket a honlapon található email címen. Tisztelettel az iDealom.com csapata.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá